Du handler med:
Your Life Coach
v. Hanne Andersen
Anna Knudsens Vej 1
8723 Løsning

Herunder omtalt som “vi”, “os”, “vores”.

 


 

Priser, betaling og returret
Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms hvor dette er påkrævet.

Betalingssystemet stilles til rådighed af PayPal, hvor du kan betale med din PayPal konto eller dit kreditkort gennem PayPal’s system.

Alle transaktioner gennemføres eksternt gennem PayPal’s sikre betalingssystem, og vi kan ikke stilles til ansvar for eventuelle fejl eller problemer, som du måtte opleve, når du bruger deres hjemmeside, system og service.

Du bør altid kontakte PayPal direkte, hvis du oplever problemer før, under eller efter din transaktion.

Det er dit eget fulde ansvar at annullere dine betalte abonnementer, hvis du ikke længere ønsker at være medlem. Du kan annullere betalte abonnementer direkte fra din konto-side her på YourLifeCoach.dk, når du er logget ind. Eller du kan gøre det via din PayPal konto [Mine forhåndsgodkendte betalinger]. Vi accepterer ikke annullering af betalte abonnementer på andre måder.

Når du annullerer et betalt abonnement, er det dit eget fulde ansvar at tjekke og sikre dig, at abonnementet rent faktisk er annulleret. Dette bør altid gøres både på din konto-side her på YourLifeCoach.dk og på din PayPal konto [Mine forhåndsgodkendte betalinger].

Vi yder ingen returret på digitale produkter og services. Dette inkluderer betalte abonnementer.

 


 

Tilgængelighed og IT sikkerhed
Denne hjemmeside og alt indhold stilles til rådighed “som det er” og “når det er tilgængeligt”.

Vi yder ingen garanti for, at hjemmesiden og dens indhold altid opererer fejlfrit.

Nedetid kan til enhver tid forekomme, og giver ikke ret til tilbagebetaling, hverken helt eller delvist.

Vi garanterer ingen sikkerhed mod – og kan ikke stilles til ansvar for – nogen former for computer virusser eller lignende destruktive egenskaber, der opstået som et resultat af, at du har brugt vores hjemmeside, indhold eller services. Det er dit eget fulde ansvar at sikre dine enheder (computer, tablet, smartphone og lignende).

 


 

Rettigheder
Vi ejer alle rettigheder til de digitale produkter og services, du køber hos os.

Ved køb af digitale produkter og services opnår du udelukkende personlig brugsret til det købte, og materialet må ikke offentliggøres eller videregives til tredjemand.

Materialet må desuden ikke bruges i direkte eller indirekte konkurrence med os.

Enhver form for overtrædelse af de ovennævnte betingelser kan medføre økonomisk erstatning eller godtgørelse og i værste fald retsforfølgelse.

 


 

Ansvarsfraskrivelse
Alt hvad vi stiller til rådighed, er udelukkende ment som information og inspiration, og må aldrig betragtes som en erstatning for kvalificeret ekspertise.

Du bør altid søge råd og vejledning hos en professionel, før du handler på noget, som vi har publiceret eller anbefalet.

Hvis du bliver inspireret og følger vores vejledning, information og tips, er det på egen risiko.

Vi kan ikke stilles til ansvar for eventuelle uheldige begivenheder eller resultater, helt eller delvist, direkte eller indirekte, der er et resultat af, at du har fulgt noget, vi har publiceret eller anbefalet.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål til priser, betaling og betingelser, er du meget velkommen til at kontakte mig