Alt materiale på Your Life Coach er beskyttet af loven om ophavsret.

Tekst, billeder og grafik fra Your Life Coach må ikke kopieres, reproduceres, distribueres eller lignende – hverken helt eller delvist – uden en skriftlig tilladelse fra os.

Det betyder, at du ikke må kopiere tekst, billeder eller grafik fra Your Life Coach og bruge det på en hjemmeside, i et nyhedsbrev, i en avis, på et internet forum eller lignende uden en skriftlig tilladelse fra os. Hvis der er noget, du gerne vil dele med andre, opfordres du i stedet til at linke til os.

Det er tilladt at udprinte materiale til dig selv eller gemme materiale fra Your Life Coach på din harddisk til dit eget, private brug.

Eksemplarfremstilling af papirkopier/prints fra Your Life Coach til undervisningsbrug på uddannelsesinstitutioner og intern administrativ brug er tilladt med en aftale med Copydan Tekst & Node. Eksemplarfremstillingen skal ske inden for de rammer der er nævnt i aftalen.

Enhver form for overtrædelse af de ovennævnte betingelser kan medføre økonomisk erstatning eller godtgørelse og i værste fald retsforfølgelse.